Връщане и Замяна на закупени от Нас стоки?

Покупка от онлайн магазин е типичен пример на договор за покупка от разстояние или извън търговския обект по смисъла на Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Законът дава право на потребителя да се откаже от този договор без да посочва причина за това в 14-дневен срок от датата на приемане на стоките, като стоката е върната в състоянието в което е получена.

Как да се откажа от направената покупка?

Следва да информирате търговеца за решението си да се откажете от покупката преди изтичането на срока за отказ. Можете да го направите като се свържете с Нас и заявите недвусмислено решението си да се откажете от покупката на стока от Нас.

Търговецът обаче няма задължение да плати транспортните разходи за връщане на стоката, когато има такива – в тези случаи може да се наложи потребителят да плати за обратния път на стоката до адреса на търговеца.

Когато стоката е върната на търговеца в по-различно състояние от това, в което потребителят я е получил, потребителят носи отговорност за причинената повреда на стоката, която е причинена от изпробването им извън пределите на необходимото за покупката.

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ

Качествени продукти

Доставка

Преглед и тест при доставка

Сигурност

Данните ви са защитени

За контакти

0892 / 050 735

sportmaratonki.com
error: Съдържанието е защитено !!!